tiistai 18. lokakuuta 2016

Satupäivä

Satupäivänä (18.10. 16) opettajat olivat järjestäneet meille erilaisia työpajoja, joita kierreltiin ryhmittäin. Ryhmien nimet viittasivat satuhahmoihin, kuten bambit, simbat, akut, mikit jne…



Työpajoissa oli mm. kauhukammio, nukketeatteria, tarinoita, näytelmiä, sorminukkepaja ja vaikka mitä muuta. Oppilaat olivat saaneet pukeutua naamiaisasuihin jotka toivat päivään väriä ja hauskuutta. Myös koulumme oli koristeltu satuhahmoilla ja värikkäillä viireillä. Satupäivä “huipentui” iltapäivällä koko koulun yhteiseen discoon.

Työpajoilla työskentely oli tosi kivaa. Jokainen paja oli erilainen ja jokaisessa oppi jotain uutta. Oli mukavaa nähdä iloisia kasvoja ja kuulla naurunkiljahduksia. Saimme päästää luovuutemme valloilleen maalauspajalla ja mielikuvituksen kulkemaan tarinapajoilla. Satupäivä kokonaisuudessa oli ihana ja tosi kiva. Pajoissa joissa kävimme, oli tarinoita, kauhua, iloa, naurua, luovuutta, hauskuutta ja mielikuvitusta. Sadut tulivat esiin mahtavasti sinä päivänä! Lisää tällaisia päiviä! Päivä oli täynnä kokemuksia, jotka kaikki olivat hauskoja :) Pääsimme myös tutustumaan koulumme väestösuojaan. -Mahtava kokemus.


-Siiri Husu 5.lk

Tässä ehkä vähän pelottavakin satuhahmo